voor alle systeemplafonds & systeemwanden
 

Wanden

Welts Totaal Afbouw b.v. is gespecialiseerd in het leveren en monteren van metall-stud en systeemwanden. De perfecte oplossing om eenvoudig en goedkoop een extra ruimte te creëren en voor het flexibel inrichten van bijvoorbeeld kantoorruimtes.

Toepasbaar als niet-dragende binnenwanden in zowel woningbouw, utiliteitsbouw als renovatie en zijn ontwikkeld om te voldoen aan hoge prestaties tegen zo laag mogelijke kosten.

Systeemwanden 


Op het gebied van lichte wandsystemen is de systeemwand een variant die het kenmerk heeft om in een keer geheel afgewerkt te worden geplaatst en is uitermate geschikt voor toepasbaarheid in utiliteitsbouw. De systeemwand biedt bijna onbeperkt variatie-en combinatiemogelijkheden die aan de specifieke wensen van onze opdrachtgevers voldoen.

De systeemwand onderscheidt zich eigen door de eenvoudige montage en door zijn unieke samenstelling, geluidisolatie, brandwerend en milieuvriendelijk. De systeemwand wordt veelal samengesteld in elementen waarin gevarieerd kan worden met hout, metaal, gipsplaat en glas, geheel en desgewenst in vele kleuren fabrieksmatig wordt afgewerkt. Systeemwanden worden met reden dan ook als een van de laatste onderdelen toegevoegd aan het bouwproject, deuren en zelfs jaloezieën tussen de glaslagen zijn geen uitzondering, na het plaatsen kan men direct beginnen met inluizen van het meubilair. Met een selectie van diverse fabrikanten kunnen systeem- en volglaswanden dan ook projectmatig voor de opdrachtgever worden uitgewerkt en geproduceerd.

Metall-stud

Deze wand heeft een grote flexibiliteit in vormen en afmetingen, is licht in gewicht en is ontwikkeld om te voldoen aan hoge prestaties.Of het nu gaat om mooie strakke kantoorwanden, functionele scheidingswanden voor geluidsdemping of voor het wegwerken van bekabeling, goten en leidingen of isolerende of brandwerende, de mogelijkheden zijn eindeloos.

De opbouw bestaat uit metall-stud profielen, gipsplaten en isolatiemateriaal, door te variëren in profielen, beplating en isolatie kunnen  de gestelde eisen op het vlak van akoestiek, brandwerendheid en stootvastheid gemakkelijk worden behaald.

Systeemwand

Op het gebied van lichte wandsystemen is de systeemwand een variant die het kenmerk heeft om in een keer geheel afgewerkt te worden geplaatst en is uitermate geschikt voor toepasbaarheid in utiliteitsbouw. De systeemwand biedt bijna onbeperkt variatie- en combinatiemogelijkheden die aan de specifieke wensen van onze opdrachtgevers voldoen. De systeemwand onderscheidt zich eigen door eenvoudige montage en door zijn unieke samenstelling geluidsisolatie, brandwerend en milieuvriendelijk. De systeemwand wordt veelal samengesteld in elementen waarin gevarieerd kan worden met hout, metaal, gipsvinylplaat en glas, geheel en desgewenst in vele kleuren fabrieksmatig wordt afgewerkt. Systeemwanden worden met reden dan ook als een van de laatste onderdelen toegevoegd aam het bouwproject, deuren en zelfs jaloezieën tussen de glaslagen zijn geen uitzondering, na het plaatsen kan men direct beginnen met het inluizen van het meubilair.Met een selectie van diversen fabrikanten kunnen systeem- en volglaswanden dan ook projectmatig voor de opdrachtgever worden uitgewerkt en geproduceerd.